The Flower Of Life

De Heilige Bron is natuurlijk niet zomaar uit de lucht gegrepen. Voor het woord heilig zijn vele vertalingen, maar wij weten dat er niets zo heilig is als het in contact komen met je hogere Ik. Daar liggen tenslotte al jouw antwoorden. De Bron is voor ons niets anders dan dat waar we vandaan komen en weer naar teruggaan.
Maar als ‘fan’ van The Flower of Life, weten we dat hieruit voortkomen de Heilige Geometrie. Heeft ‘Heilige’ voor ons een extra betekenis.

Wanneer je een Ayahuasca reis maakt kun je deze vormen tegenkomen. We staan nl. in verbinding met al deze vormen. Het is dan ook niet voor niets dat deze vormen al eeuwen onderzocht zijn door onze voorouders, grote geleerde, en heel veel meer mensen zijn ‘connected’ met deze vorm. Je kunt niet anders..

Deze post zou eindeloos lang zijn wanneer we in detail alle Heilige Geometrie vormen zouden gaan bespreken. Alles wat in verbinding staat met The Flower OF Life is ongelofelijk interessant en zeker het online uitzoeken waard.

Zoek zelf eens op het internet naar Flower of Life en wie weet raak je net zo gefascineerd door dit gegeven als ons.

Veel van deze informatie is natuurlijk in het Engels zoals hier

Maar wanneer je net zo geïnteresseerd raakt als ons, ga dan eens op zoek naar de boeken van D. Melchizedek

De Geometrie van de Schepping DEEL 1 en DEEL 2

Veel plezier met lezen en onderzoeken!

In Lak’ech Ala K’in