PODCAST

The Seed of Life

Luister hier (via de juiste links) naar de podcast van De Heilige Bron.
Host Dennis Von Dutch ontvangt interessante gasten en clienten met levensverhalen, ervaringen over alles wat te maken heeft met bewustwording.

Onze doel en visie
Delen om bij te dragen. Bij te dragen aan jouw ontwikkeling. En door deze delingen, ontwikkelen wij onszelf. Want je bent nu eenmaal nooit uitgeleerd! Elke dag zijn er nieuwe lessen en elke podcast leer ik (DenDen – Host van deze podcast) en mijn co-host(s) bij. Gesprekken van alledag, vanuit het oogpunt: voor elkaar en met elkaar, het oogpunt vanuit: Wij allen zijn één. In Lak’ech Ala K’in zeggen ze bij de Maya’s:
Jij bent een andere Ik, of Ik ben een andere Jij.
Lees hier maar eens meer over. Dan begrijp je meteen onze intenties. Samen is (ook) een medicijn! En delen is helen. 

Wie zijn wij

Als host kan ik je vertellen dat ik vanuit een pad kom van zelfontwikkeling dmv van heel veel drugs, wetende dat het me nergens meer naartoe ging brengen, was het maar wat lastig om los te laten van deze verlsavingen. En zo kwam op een dag Ayahuasca op mijn pad. Mijn verhaal ben ik gaan schrijven, Het dagboek van een reiziger. Daarna wilde ik het gaan vloggen, ondertussen al ver in de ontwikkleing om te werken met het plant-medicijn welke mij zoveel had gebracht. Maar na de verbinding met Kambo was ik los, los van de verslavingen, vrij zijn. En dat gevoel wil je delen. Delen met andere voor andere. En zo sluit naast een vaste co-host meer gasten aan bij deze podcast. Lees het verhaal van Hidde hieronder 

Ons verhaal

Werken met en voor mensen. Dienstbaar zijn is onze missie. Door te delen en wakker te schudden met kennis is wat wij kunnen bijdragen aan het grote geheel van bewustwording. 

Podcast Provider

The Seed of Life Podcast wordt online gezet via Anchor, via deze weg komt het bij alle bekende Podcast Kanalen. Maar uiteraard kun je ook via Anchor luisteren. Klik hierboven. 

Nieuwe afleveringen elke

Regelmatig, Vaste tijden volgen.

Zoek naar De Heilige Bron op

Spotify & iTunes

Meet The Host

Dennis Von Dutch

Dennis Von Dutch

Host

Zonder het te weten was ik lange tijd op zoek, naar iets. Maar ik wist niet zo goed wat..
Ondertussen vele stijlen EN leefstijlen gekend, waarvan er een hoop niet zo goed voor mij waren. Fysiek dan bedoel ik, want de ontwikkeling – achteraf gezien – was ZEKER goed! Laat ik zeggen: Niet zo gezond voor mijn lichaam dan. Levenslessen: Iets waar ik nu boekdelen over zou kunnen schrijven.
En vooral dankbaar Zijn. En loslaten, ook een pittige levensles. Na dit loslaten kwam ik er al snel achter dat ik dit gevoel wil delen, met zo veel als mogelijk. En dat met alle mooie Zielen die ik op mijn reis ben tegengekomen.

The seed of life

Luister Nu!

Volg jij ons al op de bekendste ‘zenders’