Yurt, De Heilige Bron

De Heilige Bron en haar Yurt

De Yurt heeft een 3000 jaar oude geschiedenis. Onze voorouders hebben gewoond in een Yurt als deze.
Maak je niet ongerust, de eerste kennismaking in de Yurt op de locatie waar deze is opgezet in weer en wind, hadden we te maken met zéér heftige storm en regen. Ze heeft geen moment bewogen. En het blijft er heerlijk warm in.
Hiernaast zie je een Yak, waarvan de haren gemaakt zijn tot een vacht welke de Yurt bedekt waaromheen het buitenste zeil zit.
Door deze constructie kun je tot – 40℃ binnen overleven. We kunnen met zekerheid zeggen, dat onze voorouders lang genoeg te tijd hebben gehad om dit systeem zo goed uit te testen dat wij 100% verzekerd zijn van een unieke locatie welke niet alleen droog en warm is, maar ook nog eens schitterend! Wacht maar tot je er in zit.

Waarom in een Yurt?

Terug naar de tijd van onze voorouders

3000 jaar geleden waren we een stuk minder van onszelf verwijderd. Op onszelf aangewezen en konden niets anders dan werken met onze intuïtie. Het ging namelijk vanzelf. Wanneer je een reis maakt in deze unieke Yurt zul je na het lezen van dit jezelf helpen herinneren in tijden van onze voorouders hadden we alleen dat nodig wat we uit de natuur konden halen. Er waren geen kant en klaar maaltijden en naar de dokter ging je niet. Je werd ziek en moest overleven.

Binnenkort meer info

Tot snel.