PODCAST

Mannen na de Yoga

Gesprekken van alle dag na een Yoga les. Omdat we onder deze les niet uit kunnen/willen komen, nemen we hierna maar meteen een podcast op.
gesprekken ter bevordering van de bewustwording richting mannen en ja! ook vrouwen..

Onze doel en visie
Delen om bij te dragen. Bij te dragen aan jouw ontwikkeling. En door deze delingen, ontwikkelen wij onszelf. Want je bent nu eenmaal nooit uitgeleerd! Elke dag zijn er nieuwe lessen. Stuur een bericht wanneer je een vraag hebt. 

Wie zijn wij

Twee broeders op reis naar ‘verlichting’.
Maar wat is dat nu precies, verlichting.
Als je naar je plafond kijkt zie je er vast wat van hangen. Maar als je dan toch naar boven kijkt, kijk dan eens omhoog in de bovenkamer van je. Hoe druk is het daar, hoeveel stemmetjes heb jij? Ego, zo wordt het ook wel eens genoemd. De ‘MonkeyMind’. En hoe kom je er vanaf? In het kort: dat gaat niet, maar je kunt er heel goed mee leren om te gaan.

Ons verhaal

Werken met en voor mensen. Dienstbaar zijn is onze missie. Door te delen en wakker te schudden met kennis is wat wij kunnen bijdragen aan het grote geheel van bewustwording. 

Podcast Provider

The Seed of Life Podcast wordt online gezet via Anchor, via deze weg komt het bij alle bekende Podcast Kanalen. Maar uiteraard kun je ook via Anchor luisteren. Klik hierboven. 

Tevens vind je ons via:

Nieuwe afleveringen elke

Op dit moment ligt de podcast even stil ivm diverse transformaties op ons pad.

Zoek naar Mannen na de Yoga

Spotify & Apple Podcast

Meet The Host

Dennis Von Dutch

Dennis Von Dutch

Host

Zonder het te weten was ik lange tijd op zoek, naar iets. Maar ik wist niet zo goed wat..
Ondertussen vele stijlen EN leefstijlen gekend, waarvan er een hoop niet zo goed voor mij waren. Fysiek dan bedoel ik, want de ontwikkeling – achteraf gezien – was ZEKER goed! Laat ik zeggen: Niet zo gezond voor mijn lichaam dan. Levenslessen: Iets waar ik nu boekdelen over zou kunnen schrijven.
En vooral dankbaar Zijn. En loslaten, ook een pittige levensles. Na dit loslaten kwam ik er al snel achter dat ik dit gevoel wil delen, met zo veel als mogelijk. En dat met alle mooie Zielen die ik op mijn reis ben tegengekomen.

Marcel Koehorst

Marcel Koehorst

Co-Host

Marcel, zoekt in het leven uitdagingen en heeft geleerd dat als we door barrières breken, dat we steeds weer iets meer van ons zelf leren. Zijn sportopleiding, de koude trainingen van Wim Hof en zijn Coaching opleiding ‘verbonden ademen’, zijn steunpilaren voor zijn zelfontwikkeling en gebruikt dit om anderen en zichzelf te laten groeien.