Hieronder vind je een beknopte beschrijving van de Kambo.

Ga naar Kambo Thuis voor een complete uitleg.
Kambo Thuis

HET RESPECT VOOR DE KAMBO-KIKKER

Deze magische Kambo-kikker, ook wel boomkikker genoemd vanwege dat deze hoog in de bomen leeft, kondigt met zijn gezang aan als de regen uit de hemel gaat vallen. En als deze met een soort zelfde gezang wordt toegezongen door verschillende inheemse stammen, verschijnt de Kambo-kikker vrij naar beneden. Waarna degene die gezongen heeft de kikker kan optillen en op zijn schouder kan plaatsen, alwaar de Kambo-kikker dan rustig blijft zitten. De Kambo-kikker kent namelijk geen natuurlijke vijanden, dit vanwege de zeer giftige wasachtige uitscheiding die het op de rug draagt.

Met grote zorgvuldigheid wordt ‘het vaccin’ van de rug van de Kambo-kikker gehaald. Dit gebeurt altijd volgens een vaste methode en met heel veel respect. De Kambo-kikker zal hierna altijd weer teruggezet worden in de bomen. Het vaccin mag pas worden gebruikt nadat is zeker gesteld dat de Kambo-kikker in orde is na zijn vrijlating!

 

Via de Heilige Bron kom je te weten waar je Kambo op een veilige manier kunt doen. In het geval van Kambo Thuis komen ze bij je thuis en een uitleg daarover vind je op deze prachtige Kambo website. Klik op de button om de website te bekijken.

De Heilige Bron

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

© 2017 De Heilige Bron.

DE HEILIGE BRON

FACEBOOK