Isabel DuneWitch

WIE IS ISABEL

Hallo, ik ben Isabel! Je kunt bij mij terecht voor Tarot Readings over grote & kleine vragen. Een algemene reading kan natuurlijk ook! Je kunt in mijn webshop een reading boeken voor een audio- of telefoonsessie.

Voor face-to-face readings kun je in de avonduren bij mij thuis terecht, maar houd ook mijn website of Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!  Of kijk eerst de kat uit de boom via mijn Instagram.

Isabel is via KamboThuis bij ons gekomen en is inmiddels meer dan een goede connectie.

Via De Heilige Bron ontdek je waar je het beste terecht kunt voor een healing of reading. Wil je een op maat gemaakte reading? Kom dan in contact met Isabel! Ben jij er klaar voor?

Stridje over Isabel en haar persoonlijke ervaring:

Isabel is een hele mooie zuivere Ziel, ze heeft fijne humor, verstaat haar vak en is zeer professioneel! Ik heb bij haar een waardevolle reading mogen ontvangen welke mij prachtige inzichten heeft gegeven. Vol bewondering ben ik over Isabel en hoe zij samen met de kaarten en alle andere mooie tools te werk gaat, waarna er voor mij een compleet overzicht uit kwam. En niet te vergeten, de samenwerking met de Spirits welke tijdens de reading aanwezig willen zijn, whauw! Een absolute aanrader voor iedereen die de wens heeft om meer helderheid en inzichten te krijgen op allerlei vlakken. Mijn oprechte mening is dan ook dat een reading van Isabel een must is voor bewustwording van jezelf en alles wat is.

Tip: het leukste kado om te geven en te krijgen, een reading van Isabel!

De Heilige Bron

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

© 2017 De Heilige Bron.

DE HEILIGE BRON

FACEBOOK