DEEL 3

VERBOD Ayahuasca in Nederland per 1 oktober 2019

Vanaf 1 oktober is Ayahuasca officieel illegaal geworden na 17 jaar in Nederland te kunnen reizen. Al mijn ervaringen zijn voor deze datum geweest.
Wanneer je na het lezen van mijn ervaringen zelf een ervaring wilt hebben zul je dus ergens anders moeten reizen dan in Nederland.
Begin eerst met Kambo! Voordat je met plantmedicijnen aan de slag gaat. 🙂

Waarom niet altijd meer nemen..

“Wanneer je het volgende leest, kan ik je uit ervaring alleen dit vertellen:
Dit is mijn pad.

En als mijn ervaring, jouw pad, op 1 of andere manier op een positieve manier zou kunnen beïnvloeden,
dan is dat alleen een keus die jij! zelf maakt.”

In Lak'ech Ala K’in. (?)

Dennis (DenDen)

Altijd nam ik meer.. Er kon altijd nog wat bij. Ook qua materialisme, gewoon blijven kopen toch! Wie weet maakt dat je gelukkig..
Ook al heb je het niet echt nodig. Je herkent dat vast en zeker!
Dat ene drankje wat nét even teveel is. In elke situatie is er wel een moment dat het net over het randje is. Zo was het ook mijn tweede reis. Dat tweede drankje was gewoon niet echt nodig. Alles zat in het eerste. Tevreden zijn met wat je hebt. Wat een mooie boodschap!

Niet alleen die boodschap al, maar wat een visueel spektakel! Geometrische vormen, kleuren, een aantal dingen welke ik door heb gekregen waar ik dan niet zoveel mee kan nog (op dat moment).. Sommige dingen, weet ik nu, welke je meekrijgt in je reis, zijn gewoon voor later. Maar wat was het duidelijk na deze tweede ervaring. Ik kan niet zonder mijn liefde! En snel daarna besluit ik om mijn oude woonplaats, mijn oude plekje, daar waar ik al meer dan 10 jaar woonde, achter me te laten en bij haar in te trekken. beste beslissing ooit!
Ayahuasca brengt je niet wat je wilt, ze geeft je wat je nodig hebt.

Het duurde even voordat ik het hele verhaal op een rijtje had. Zo werkt het soms. En dit is wat ik altijd uitleg tijdens Ayahuasca ceremonies: Grootmoeder Ayahuasca geeft je een encyclopedie mee waar werkelijk geen woord of letter op de juiste plaats staat.
In de dagen, soms weken of maanden erna, valt er soms zomaar een bladzijde op een bijzondere manier op zijn plaats.
Sommige inzichten komen gewoon als een flits voorbij. Door iets wat je tegenkomt op ‘je pad’. Wanneer je ogen open zijn, werkelijk kijkt, zul je verbaast zijn over wat je allemaal voor tekens krijgt.

De Heilige Bron

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

© 2017 De Heilige Bron.

DE HEILIGE BRON

FACEBOOK