DEEL 3

VERBOD Ayahuasca in Nederland per 1 oktober 2019

Vanaf 1 oktober is Ayahuasca officieel illegaal geworden na 17 jaar in Nederland te kunnen reizen. Al mijn ervaringen zijn voor deze datum geweest. Dit is een puur informatieve website en kun je geen ceremonies boeken.
Wanneer je na het lezen van mijn ervaringen zelf een ervaring wilt hebben zul je dus ergens anders moeten reizen dan in Nederland.

Waarom je niet altijd meer hoeft te nemen..

“Wanneer je het volgende leest, kan ik je uit ervaring alleen dit vertellen:
Dit is mijn pad.

En als mijn ervaring, jouw pad, op 1 of andere manier op een positieve manier zou kunnen beïnvloeden,
dan is dat alleen een keus die jij! zelf maakt.”

In Lak'ech Ala K’in. (?)

Dennis (DenDen)

Altijd nam ik meer.. Er kon altijd nog wat bij. Ook qua materialisme, gewoon blijven kopen toch! Wie weet maakt dát je wel gelukkig..

Ook al heb je het niet echt nodig. Je herkent dat vast en zeker!
Ken je die vrienden of vriendinnen waar je wel eens iets van krijgt “hoef het niet meer”,
waar het kaartje nog aanhangt, nooit gedragen, toen ik vroeger in mijn kast keek, er hing of lag altijd wel iets tussen.. Hoe is dit bij jou?

Of.. Misschien ken je deze: Dat ene drankje wat nét even teveel is, net iets teveel drugs. En je bent overgeleverd in de handen van je vrienden.. Er zijn een hoop situaties waar je jezelf nét over het randje ‘werpt’. En, nog zittende in deze conditioneringen en dan  naar een plant-ceremonie gaan, dat zorgt voor interessante gebeurtenissen. 

Zo ook ik, in mijn tweede reis. Dat tweede drankje was gewoon niet echt nodig. Alles zat in het eerste. Tevreden zijn met wat je hebt. Wat een mooie boodschap! En die boodschap volgt dan ná zo’n reis, want zo werkt het meestal.

Wat een visueel spektakel bracht die eerste ronde met zich mee!
Geometrische vormen, kleuren, pure love, oneness en een heleboel dingen welke ik door kreeg, waar ik later pas wat mee kon.
Sommige dingen, weet ik nu, welke je meekrijgt in je reis, zijn gewoon voor later. Want, alles in ene is gewoon te veel, je kunt er met je mind niet bij.

Na deze tweede ervaring werd het onvermijdelijke mij duidelijk. Tot diep in mijn Ziel voel ik dit. Ik kan niet zonder deze liefde! Alles in deze reis leidde mij naar haar toe, dat we elkaar in dit leven hebben moet vinden. En wanneer ik terugdenk aan hoe dit precies is gegaan, wow, wat een weg. Wat een REIS! 40 jaar voorbereiding voor deze alles-omvattende ontmoeting.

Na mijn inzichten, van deze tweede reis, die eerste drank, besluit ik al snel om mijn oude woonplaats, mijn oude plekje, daar waar ik al meer dan 10 jaar woon, achter me te laten en bij haar in te trekken. Beste beslissing ooit!

Ayahuasca brengt je niet wat je wilt, ze geeft je wat je nodig hebt..Het duurde even voordat ik het hele verhaal op een rijtje had. Zo werkt het soms. En dit is wat ik altijd uitleg aan mensen, voor- en na- hun plant-ceremonie ervaring:

Tijdens dit soort reizen krijg je een hele dikke encyclopedie (hoor routemap) mee waar werkelijk geen woord of letter op de juiste plaats staat. Alle afbeeldingen liggen als puzzels verspreidt en wanneer je je inzichten, welke zeer gedetailleerd en to-the-point kunnen zijn, niet eerst aanpakt. Als in, en ik noem maar een bijvoorbeeld: Je moet stoppen met roken.. En dit dan niet doet, komt deze routemap minder snel ‘in kaart’. MAAR, pak je je lessen goed EN aan.. en er valt een bladzijde op zijn plek, dan is het BAM! In your face. En kun je in 1 klap met iets stoppen of veranderen in je leven. Of je hele leven kan ineens heel anders zijn.

En zo – valt er – in de dagen-, soms weken- of maanden erna, soms zomaar een bladzijde op een bijzondere manier op zijn plaats. Want puzzelstukjes kunnen op elke hoek van de straat liggen en uit een ieder zijn mond komen.

Sommige inzichten komen gewoon als een flits voorbij. Door iets wat je tegenkomt op ‘je pad’. Wanneer je ogen open zijn, wanneer je werkelijk kijkt, zul je verbaast zijn over wat je allemaal voor tekens krijgt.

-Zo spreek ik heel wat mensen tijdens onze Kambo Ceremonies welke een reis hebben gemaakt en geef ik een tool of inzicht mee van wat ze hebben ervaren, en BAM! Zo zie ik regelmatig – wat er ook bij mij gebeurde – ditzelfde, in de ogen van de ander.

Een voorbeeld van één van mijn bladzijden.  

Weet je nog al die Dennis’n.. Al die ‘mensen’, tot zover het oog kon reiken, dat ik mezelf zag? (deel2)

Ik, hoor: Ego… Mijn ego, had vroeger al snel een oordeel over een ander. Op straat, op en feestje, waar dan ook. Wat heeft die nu weer aan! Zo die is dik, wat een haar! Wat voor idioots zegt hij of zij nu weer. Die ziet er niet uit, of erger…
Niet echt heel erg In Lak’ech Ala K’in, zullen we maar zeggen. Sinds mijn ervaringen en als tatoeage op mijn arm, maar ook 1 van de oudste uitspraken van de Maya’s. Ik spreek hem nog een keer uit met de handen over mijn hart, In Lak’ech Ala K’in:

Ik ben een andere Jij, of Jij bent een andere Ik.

Maar goed;
Terug die Dennis’n dus, eerst zag ik heel veel mensen, en werden al die mensen IK.
Ik ben nl. iedereen, BAM, zo’n inzicht. Wat ik de ander aandoe, doe ik mijzelf aan. Mijn oordel. Want – weet ik nu – waar MIJN EGO iets van vindt, als ik die aan de kant zet, ontstaan de mooiste situaties. EN de beste ontmoetingen met anderen. Daar waar ik vroeger iets vond (mijn ego) een oordeel over had, weerstand voor had, is wat ik juist nu probeer, aanspreek, ont-moet, doen waar weerstand op zit en dat levert de mooiste lessen op, op mijn pad. Achter je grootste angst, daar zitten je mooiste lessen.
En zonder mijn ervaringen vanuit deze plant-ceremonies was dit nooit gelukt.

Doorbreek je gewoontes, je conditioneringen, achter die deuren waar je een groot slot op hebt gezet, zit liefde. En liefde is het mooiste wat er is.
 

De Heilige Bron

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

© 2017 De Heilige Bron.

DE HEILIGE BRON

FACEBOOK