Het dagboek van een reiziger

Waarom?

Noem het een dagboek, noem het een blog. Datgene wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren, het delen van mijn verhaal lijkt te werken voor vele andere die ik op mijn pad tegenkom, openheid.. Zodat ik van hun verhalen daaropvolgend ook weer heel veel leer.

Een Ayahuasca reis maken is 1 van de meest persoonlijke ervaringen die je kunt hebben. Waarom zou je dit willen delen?

Ik deel dit omdat ik resultaten zie bij mensen die hun eigen weg vinden op ditzelfde pad, gewoon door te vertellen en daarna te luisteren. Er beter uitkomen dan ze daarvoor waren, net als ik zelf. Door jezelf (echt) te leren kennen, stop je met drank, drugs, of andere (kleine) verslavingen, waarbij je ver van jezelf verwijderd bent (geraakt). En probeer ik jou hiermee te helpen.

Mensen denken vaak meteen dat je ontspoort bent. Waarom is dit niet juist het juiste spoor. Waarom werken we vandaag de dag alleen maar met medicijnen die we in de afgelopen 100 jaar hebben ontwikkelt. Waarom zijn natuurmedicijnen helemaal niet zo bekend? Waarom levert de natuur ons de werkende stof die we al eeuwen niet meer zelf (volledig) kunnen aanmaken met ons pijnappelklier. Waarom wisten beschavingen als de Egyptenaren meer over deze zaken dan dat wij dat nu weten. Of de Maya’s. En wat denk je van de Aboriginis. Deze medicijnen (en nog veel meer dan ik ken) worden al 10 duizenden jaren gebruikt. Waarom de pijnappelklier het belangrijkste onderdeel van je lichaam is! Vragen, vragen, vragen en alle antwoorden zitten in jezelf.. 

 

Lees er eens meer over op de volgende websites:

Pranaliving – Alles wat je moet weten over de pijnappelklier (link)
Puur eten en leven – De pijnappelklier (link)
World Unite Me – De pijnappelklier, Verboden Kennis (link)

Vanaf mijn eerste kennismaking – alleen al met het woord Ayahuasca –  ben ik meteen al mijn bevindingen gaan delen, met heel veel vrienden, maar ook ook met mensen die ik verder niet kende (in eerste instantie) waarna deze vrienden en (nieuwe) bekende ook ‘benieuwd’ raakte. Sinds Ayahuasca is het als vanzelf dat ik mensen op mijn pad tegenkom die bezig zijn met bewustwording en ‘dezelfde taal spreken’.

Een ieder die ik op mijn pad tegenkom en zijn of haar eigen onderzoek eraan waagt, zich erin verdiept, doet er nu wel iets mee. Is het niet met betere voeding het innemen van cannabisolie of zelf gaan reizen op Ayahuasca of andere medicijnen. Best veel mensen, die ik ken, zijn ervaren met Ayahuasca en hebben tijdens een ceremonie dat gevonden wat ze miste of nodig hadden – of – zijn ze dat tegengekomen waarvan ze niet wisten wat er in ze zat en was dat hetgeen wat ze nodig hadden.

Wat ben ik dankbaar voor al deze mooie inzichten!

Waarom worden we soms diep van binnen direct wakker geschud wanneer er iets op ons pad komt wat we nog niet kennen? Is dit al in-geprogrammeerd? Waarom ging het licht bij mij van binnen meteen aan, toen ik hoorde over Ayahuasca? Waarom triggerde er iets in mij toen ik later over Kambo en nog later hoorde over ‘de Rapé’? Ik bedoel het zijn ‘medicijnen’ welke best pittig zijn om ’te doorstaan’, toch voelde ik mij direct geroepen.

Waarom zijn de meeste toch wel benieuwd naar wat er meer is? Waarom?

Met deze simpele vraag hou ik mij bezig sinds mijn allereerste ervaring, maar diep van binnen al heel mijn leven. Waarom heeft die leraar gelijk? Waarom luister ik naar die beste man. Waarom is dat zo? Waarom zie ik het zelf anders?

Het waarom is voor mij beantwoord, Waarom? Omdat ik het nodig had! Nodig had om mijzelf op het goede pad te krijgen. Bewust te worden van mezelf en wat ik mijn lichaam aandeed.

Mijn waarom wordt vanaf nu een daarom! Door al mijn bevindingen, verhalen van andere na ook dit pad te bewandelen zie ik alleen maar mooie veranderingen en besloot ik vanaf nu ‘live’ te gaan, ‘out in the open’, het wereldwijde web op met mijn verhaal.

Volgens Astrologie en Maya tekenen staat mijn leven in het teken van ‘het vertellen’, ‘Het Gele Zon levenspad’. Het is mij de afgelopen jaren duidelijk geworden waarom ik mijn hele leven een ‘ouwehoer’ was. Alles wat ik heb ‘moeten meemaken’ op mijn pad was nodig om het ouwehoeren om te zetten naar een taal van feiten. Onderzoeken welke te vinden zijn op het internet naar bevindingen in mijn nieuwe wereld. Een wereld waar jij misschien eindelijk jezelf vindt.

Om het vanaf nu te delen aan ‘het grote’ publiek, dat blijft toch een ding. Maar het kan niet uitblijven, het ding moet gewoon gedeeld worden! Mijn ervaringen hebben tot nu toe al zoveel andere mooie Zielen mogen helpen, dat ik wil blijven delen. Wat een ‘ander’ (ikzelf dus!) er ook van vindt. ♥

Alles wat je hier gaat lezen is omdat ik het graag van mij afschrijf en hopelijk helpt het iemand verder te komen. Net als ik verder ben gekomen door andere hun teksten en filmpjes op het internet. En kom je door dit verhaal los. Vrij uit je eigen gecreëerde gevangenis van zelfhaat, twijfel, hardheid, verdriet.. en zo kan ik nog wel even doorgaan, uiteindelijk is dit verhaal slechts mijn verhaal. En zo wijs ik bij elk deel wat volgt met grote nadruk op de volgende tekst.

“Wanneer je het volgende leest, kan ik je uit ervaring alleen dit vertellen:
Dit is mijn pad.

En als mijn ervaring, jouw pad, op 1 of andere manier op een positieve manier zou kunnen beïnvloeden,
dan is dat alleen een keus die jij! zelf maakt.”

In Lak'ech Ala K’in. (?)

Dennis (DenDen)

Uiteraard is het hele leven 1 grote les. En ik weet als geen ander dat die lessen nodig zijn! Hoogtepunten en dieptepunten. Maar datgene wat ik wil delen – met hier en daar een stukje geschiedenis – is om je bekend te maken met deze prachtige natuurproducten en hoe deze op mijn pad zijn gekomen.
Die ‘medicijnen’ die misschien ook jou verder kunnen helpen.

In 2016 ben ik gaan schrijven om alles voor mijzelf op een rijtje te gaan zetten. Langzaamaan zullen meerdere delen volgen. Blijf als je wilt mijn ervaring en dagboek dus bijhouden. Wie weet heb je er wat aan. Vind je het gewoon interessant. Misschien verklaar je me voor gek, maar wat ik weet is dat het mij teveel moois heeft gebracht. Ik beter voor mijzelf ben na een rumoerige tijd van 23 jaar.

Wat ik probeer is enigszins mijn ervaring duidelijk te maken in een geheel, welke te volgen is in delen. Op dit moment heb ik net deel 4 afgerond en kun je de eerste vier delen lezen door de volgende linkjes te volgen.

Wil je me iets vragen na het lezen, stuur me dan een bericht.

De Heilige Bron

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

© 2017 De Heilige Bron.

DE HEILIGE BRON

FACEBOOK