KAMBO in de ochtend, AYAHUASCA in de avond.

 

Wanneer je schoon van lichaam en geest bent, reikt Ayahuasca verder.

Kambo is gegeven/laten zien, door de Grootmoeder Ayahuasca. Onder invloed van Ayahuasca kreeg sjamaan Kampu bezoek van de grote god, The Great Spirit. Hij bracht in zijn handen een kikker, van waaruit hij een witte afscheiding nam en leerde hem hoe deze toe te passen. Terugkerend naar zijn stam en volgens de richtlijnen die hij had ontvangen, was sjamaan Kampu in staat zijn volk te genezen.

Het is dus niet zo gek te bedenken dat Kambo en Ayahuasca nauw aan elkaar verbonden zijn. En uit meerdere ervaringen welke we zelf ondervonden en gehoord hebben van diegene die eerst Kambo deden via Kambo Thuis, om daarna ergens een reis te maken, kunnen we inmiddels spreken van een (zeer) geslaagde combinatie!

Die diepe reinigende werking van de Kambo zorgt ervoor dat je met een nóg dieper respect bij de Grootmoeder aankomt. En hoewel dit nu 1,2,3 niet direct als allereerste combinatie doet, mensen die in de maancyclus zitten van de Kambo, zijn vaak al voorbereidend bezig voor een sessie met een plantenmedicijn, dat ze na de derde keer aansluitend een ceremonie (willen) doen.

Omdat Kambo Thuis en De Heilige Bron (zo goed als) één zijn, hoe fijn is het dan om dit eens goed in te plannen bij die plek waar je je toch al zo op je gemakt voelt.

Ook interesse? Neem dan contact op.

De Heilige Bron

Onze voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact, om een eerste indruk te krijgen van met wie je te maken hebt.

© 2017 De Heilige Bron.

DE HEILIGE BRON

FACEBOOK